Hoppat

Bara för att det gått bra några gånger nu så var det väl dags för ett litet bakslag igen. Dock så stannade det vid litet, tack och lov.

Jag glömde av mig och började släppa iväg honom innan hindren igen, då han blev stark när vi skulle hoppa bana. Jag hann hoppa några "jag kan flyga"-språng innan Anette och Marie påminde mig och jag tog mig i kragen och höll i som jag ska igen. Så resten av passet gick jätte bra. Hade svårt att få med honom i en sväng upp på diagonalen bara, och det är så frustrerande när jag vet vart jag ska, men ändå inte får med honom! Sista språnget satt som ett smäck så det kändes skönt. 

Vi hade en tre kombination med oxrar och när Anette höjde upp sista i slutet så drog Tage rejält åt höger för att han tyckte att det blev lite trångt. Jag som redan måste hålla "stenhårt" i högertygeln i kombinationer för att han inte ska smyga åt höger hela vägen, hade svårt att få honom rak då han drog riktigt skarpt. 

Foto från tidigare i somras.
 

Kommentarer
Postat av: JennyM

Egentligen syftar jag mestadels på folk som köper en 2,5-3 åring och tror att man ska lösa det själv. Någon gång måste ju vara den första, har man hjälp av människor runt omkring som är kunniga så tycker jag det är helt okej. Så syftade inte alls på dig faktiskt ;) Tycker du verkar ha ett väldigt sunt tänk även om du kanske då är oerfaren när det kommer tillinridning, men som jag skrev så handlar det ju om tillit och den verkar du ju jobba på en hel del. Redan där ligger du steget före :)

Svar: Det är så många som syftar på att man måste ha massor av erfarenhet osv och jag blir så frustrerad, för man måste ju få erfarenheten från någonstans. Men då förstår jag hur du menar, och håller med till 100% :)
Lina

2012-08-11 @ 20:06:34
URL: http://jmdressyr.blogg.se
Postat av: Hanna

Åhhh imorgon äre hoppning IGEN!

Svar: Jippi! :D
Lina

2012-08-14 @ 23:32:53
URL: http://hannakjonsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback