Alert

Den höstiga känslan i luften har bitit tag i Dansa. I stallet idag var hon så rastlös, hennes huvud gick i ett för att hitta saker att leka med och så fort jag lämnade henne så började hon sparka i väggen vilket hon inte gjort på hela sommaren. 

Men så fort sadeln var på och vi gav oss ut på promenaden så lade hon energin på att skritta på i ett bra tempo. Vilket jag saknat då det vart så varmt och kvavt. Hanna red på Visa och Annika promenerade med. Vi gick mot kyrkan och kikade på hästarna, som inte var lika läskig idag igen. Det varierar verkligen från gång till gång. Idag räckte det med att bara hålla ordentlig koll på dom och hon gick till och med först hela vägen utan att tveka. Annars brukar hon bli lite osäker precis vid hästarna så någon annan familjemedlem för gå före som stöd. 

Dagens miljöträning blev två crossar som kom åkandes på en grusväg. Dansa stannade till och spände upp sig lite men killarna var snälla att stanna och stänga av så hon gick lugnt förbi och brydde sig inte när de brummande iväg bakom henne.
Strax innan hade två hundar kommit farandes mot staketet och en gräsklippare var i full gång.
Sedan mötte vi en epatraktor som dunkade musik på högsta volym och med rutorna nere, samtidigt som det kom en cykel bakifrån och som svängde in på en väg typ 1m framför oss utan att säga ett ljud. Men Dansa tittade inte ens åt något av de. Jag blir så imponerad av henne! 

Här till vänster har ni den läskigaste hästen. Han blir såklart överlycklig när han ser en snygg tjej utanför hagen och kommer därför i full kareta varje gång han ser oss. Lite för framfusig om man fråga den lilla damen.


Här fick vi vandra runt några varv innan jag fick henne att kliva på det mörka. Sen fick jag vara nöjd. 


Ambulanser gick bra det med


Hanna och Visa


Jag stod och fladdrade med spöet för att få hennes uppmärksamhet.. men hon hade fullt upp med att ta över grimskaftet. "Kan själv!" -åldern ni vet..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback