Ledig (?) onsdag

Jobbade nästan ihjäl mig med ännu en avfärgning på jobbet och sedan åkte jag till stallet och skrittade Bronzac. Muskeln var mjuk och ömmade inte och han rörde rent så då är det ju bara att köra igång lite försiktigt igen då :) Stretchade och masserade in liniment ändå för han tycker det är skönt.

Hämtade Sune hos farmor på hemvägen och därifrån fick jag ett par sockor och en påse med toblerone från farmor, och en matlåda från mamma. Dom är snälla dom! :)

Är ledig från salongen imorgon men dagen är fullbokad.
Åker till stallet vid halv tio för att skritta och sköta allt annat, medan Sune stannar hemma med Viktor (båda två sover säkert när jag kommer hem igen). Sedan ska vi hinna med att åka en vända till Viktors farmor och ta en långpromenad. Med lite tur hinner jag kanske handla och laga mat också. Kvart i fem ska jag och Sune befinna oss nere på salongen. Han får hoppa av på sitt favorit ställe i Kilafors, hos Carina, medan jag och resten av frisörerna på Englund & Åkerman åker vidare till Gävle för att se på en visning. Klipptekniker på killar tror jag det var, så det ska bli himla kul!

Fick hem ett paket med ca 250 foton idag. Ska bara köpa mig ett album nu så ska jag klippa och klistra in allt där. Ett minnesalbum från 2010 ska det bli :)

Nu ska vi leta fram en film innan john hälsar på.


Kommentarer
Postat av: Linda

Skönt :) Ja, Tommy är bra! :)

2011-02-09 @ 07:02:58
URL: http://lindabj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback